maanantai 22. syyskuuta 2014

Ensilumi!

Tai no räntää ainakin... Mutta ei yhtään harmita! Kesä oli niin kuuma ja aurinkoinen, että olen toivottanut jo syksyn harmauden lämpimästi tervetulleeksi!

Ja nyt ensilumi vie ajatukset jouluun... Etsin Pinterestistä vähän inspiraatiokuvia, laitan niitä tähän teillekin :)


Christmas night, new year card, flying Santa Claus, fairy christmas landscape, snow scene, christmas trees, iceberg, night stars, moon light, santa's deers, christmas sleigh.

Beautiful Buck in the snow  www.Skymosity.com

Candy filled jar Candles for your Winter and Christmas Decor. $16.00, via Etsy. (Love the idea, can do for about $5 total for both jars. Thanks, the dollar store)

56 Amazing front porch Christmas decorating ideas. Seriously good ideas.

Ja vielä pari omaa tunnelmakuvaa viime joululta...


 


92 päivää jouluun

2 kommenttia:

 1. Olipa ihania viime vuoden joulukuvia! Itse olen vasta aloittanut bloggaamisen, niin on ihana lueskella muiden vuosienkin takaisia joulublogeja. Lumi on kyllä ihana tunnelmanluoja. Viime vuonna, kun ei lunta kuulunut, värkkäsin pumpulihahtuvista ja valkoisesta ompelulangasta lunta lasioviin, ja lapset oli ihastuksissaan :) Jos haluat tutustua joulublogiini, se löytyy osoitteesta joululainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Erittäin vakava lainatarjous

  Hei
  Olen Simon Durochefort, myönnän lainoja jokaiselle tietylle henkilölle, yritykselle ja yhdistykselle erottamatta rodusta ja maanosasta innokkaasti seuraavien perusteiden mukaisesti:
  Summan valinta: 5 000 - 20 000 000 €.
  Takaisinmaksuaika: 1 - 20 vuotta.
  Palautus on 3 tyyppiä: kuukausittain, vuosittain tai yhden kerran.
  Vuotuinen korko: 3% lainan määrästä.

  Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

  VastaaPoista